15 tot 21 april 2022 | In de week van 15 april tot 21 april is het ‘World Creativity & Innovation Week’. Dit jaar is de focus “Collaboration”.

Impulsor is dagelijks bezig met gezondheidsinnovatie. Innoveren voor betere gezondheid(szorg) kan niet zonder samenwerking. Innovaties in de zorg gaan ook vaak over nieuwe vormen van samenwerking, over oplossingen die dwars door verschillende (financiële) domeinen heen gaat.

Maar hoe doe je dat? Samen innoveren als je allemaal net een andere focus hebt? Als je net een andere taal spreekt? Als je elkaar eigenlijk nog niet goed kent? Een goede teamstart blijkt dat goud waard. Speciaal voor professionals uit zorg, welzijn en sport ontwikkelden wij een leuk en leerzaam implementatiespel. Een spel waarmee je elkaar beter leert kennen én dat de kennis vergroot over het implementeren van hun gezondheidsideeën. Want, het implementeren van een gezondheidsidee is soms net als het overleven in een jungle: soms raak je verstrikt in lianen of zak je weg in het moeras…

Tijdens de World Creativity & Innovation Week 2022 organiseren we daarom een spelweek waarin je ons implementatie jungle spel leert kennen. Verken de jungle van implementatie, leer hoe je een goede kennismaking met je team zou kunnen organiseren én samen met ons een impuls aan gezondheid kan geven.

Wat houdt de spelweek in? Vier de World Creativity week met ons ontvang van Impulsors @Ernst-Jan en @Carian op verschillende momenten implementatie-inspiratie én maak kennis met het implementatiespel door een speelsessie tijdens de lunch op 21 april van 12.30 uur tot 13.15 uur.

Aan het einde van de World Creativity & Innovation week heb je:

  • Kennis over creativiteit en innovatie;
  • Inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van je jezelf;
  • Kennis over de kwaliteiten en valkuilen van zowel je projectteam als jezelf.

Ik doe mee!

Ontvang implementatie-inspiratie op verschillende momenten in de week van 15 tot 21 april én doe mee met de speelsessie (Zoom) op donderdag 21 april tussen 12.30 uur en 13.15 uur.

Komt 21 april niet uit? Alleen inspiratie ontvangen mag ook. Je geeft je voorkeur aan in ons aanmeldformulier hier onder.